Hopp til innholdet
Hjem/Aktuelt/

Vinner av fotokonkurransen!

Kåring
25. oktober
2023
Uprisen
2024

Vinner av fotokonkurransen!

Vinnerbildet er tatt av Malene fra Vardal ungdomsskole

Uprisens kritikerklasser fikk en utfordring: "La deg inspirere av en av de bøkene du har lest og ta et bilde!" De tre beste bildene er nå kåret.

Foreningen !les
Forfatter

Konkurransen

Vinnerbildet

Vi gratulerer Malene med en velfortjent seier! Hun har tatt et fargesterkt og teknisk godt bilde, og vi var aldri i tvil om hvilken bok som hadde inspirert henne. Hun får et gavekort på 1000 kr og bok i posten.
"Jeg leste boka Dronningen for ikke så lenge siden. Og etter å lest den, var det en «scene» som inspirerte meg veldig. Det var da Fanny lagde et sommerfuglkostyme og ble med i prideparaden for å finne Julie.

Jeg syntes hele greia var så fin og inspirerende. Måten Fanny gikk fra å være så sjenert og redd, til å bli en sommerfugl som spredde vingene sine og som ga litt F i hva alle syntes om henne.
Etter å ha lest ferdig boka satt jeg igjen med en sikkelig god følelse."

Her kan du lese mer om "Dronningen"

Andrepremie

Andrepremien går til Lydian som har latt seg inspirere av stjernehimmelen i "Universalkraft" av Rolf-Henrik Sundbye. Lydian får en bokpakke i posten.

Andrepremien går til Lydian

Mer om "Universalkraft"

Tredjepremien

Amalie får tredjepremie for en godt utført kollasj av auksjonen i Helen Kaldheims "Mørkalven 2. Trofeet". Det kommer en bokpakke i posten til Amalie også.

Tredjepremien går til Amalie

Les om "Mørkalven 2. Trofeet" her

Les også