Hopp til innholdet
Hjem/Boker/

Opp i flammer

Om boken

Mot alle odds vant Katniss og Peeta fra det lutfattige distrikt tolv de årlige Dødslekene. Men seieren ble deres gjennom å trosse det mektige Capitol. Det nådeløse Capitol tapte ansikt og autoritet. Det skjer ikke ustraffet.
Et halvt år etter seieren, skal vinnerne ut på en seiersturné gjennom distriktene, der de tvinges til å møte familiene til sine drepte konkurrenter. Igjen opplever de overdådig luksus og hemningsløs fråtsing. Og snart er det tid for de neste Dødslekene. Et ydmyket Capitol lar ingen anledning gå fra seg til å minne befolkningen på hva de har i vente, og forbereder leker med enda mer utspekulerte virkemidler og enda mer spektakulær og grusom teknologi.
Samtidig er det noe som ulmer i befolkningen. Det går rykter om begynnende opprør i flere av distriktene. Til sin store redsel skjønner Katniss og Peeta at de har en rolle i dette opprøret, men ennå vet de ikke hva de har i vente. Capitol er rasende. Capitol vil ha hevn ...

Andre bok i Dødslekene.

Topp tagg

Elsker

Kommentarer (1)

Jeg elsker denne boka! Den et så modig og herlig fri, selv om Katniss Everdeen og Peta Melark ikke er det. Det gjør den til en av de beste bøkene jeg har lest!!!

Bokjenta

10.02.2024

Elsker Elsker
Se alle kommentarer